A Szolgáltatók és a Jegyes Pár közötti szerződéskötés fontos része az együttműködésnek. Esküvőszervezés során, miután kiválasztottátokat a számotokra megfelelő szolgáltatókat, úgy a következő lépés a megállapodás megkötése legyen. A szerződéskötés nem a bizalmatlanság jele, nem emiatt van rá szükség. Egy megkötött megállapodás pontosan meghatározza, hogy ki mit vállal, hiszen ez az a dokumentum mindkét felet védi.

Komolytalanságot és megbízhatatlanságot tükröz az a szolgáltató, aki nem szerződik. Sajnos még ma is lehet találkozni olyan szolgáltatókkal, legyen az DJ, ceremóniamester, stb, aki bizony „feketén” dolgozik, nem rendelkezik a szükséges engedélyekkel, így a szerződéskötést sem tartja fontosnak. Ez sokat elárul a „szakmaiságáról”. Ez ilyen szolgáltatókat minden esetben kerüljétek el.

Szerződés tartalmának vannak alappontjai, melyeket minden esetben rögzíteni kell, ilyenek a személyes adatok mindkét oldalon, esküvő napja, helyszíne, kezdés időpontja. Ezeken felül van számos olyan kötelezettség, melyeket érdemes pontosan megfogalmazni.

A szerződést a szolgáltatónak kell előkészítenie. Az esküvői szolgáltatók rendelkeznek ilyennel, ez el is várható tőlük, hiszen ez a munkájuk része. Minden esetben alaposan olvassátok át a megállapodást, tisztázzátok a kérdéses pontokat.

Csakis ezt követően történjen meg az aláírás, hiszen ezzel válik hitelessé a szerződés. Én szakemberek által jóváhagyott és ellenőrzött szolgáltatói szerződéssel dolgozom, melyet folyamatosan frissítek és aktualizálok szükség esetén.

Az átbeszélt, jóváhagyott megállapodással a Pár és a szolgáltató is biztonságban érezheti magát, s ezt követően Mindenki nyugodt szívvel, de annál nagyobb lelkesedéssel várhatja a Nagy Napot!