Nagyon sok DJ igyekszik minőségi, megbízható eszközparkot használni, bár mindemellett még mindig találkozhatunk, neten vásárolt „csili-vili” lámpákkal, amelyeknek a működése sajnos nem megbízható. És ezekről a párok már nehezebben tudnak meggyőződni.

Ebből a szempontból is fontos a személyes találkozó, mert egy igényes megjelenésű, szakmailag jártas szolgáltatónál erre sokkal kisebb az esély. Természetesen nem fogok márkákat felsorolni, hogy X márka a tuti, Y márka pedig nem. Csak, azt tudom elmondani, ha valami nevenincs, netán otthon összebarkácsolt cucc, na akkor kétséges a buli kimenetele.

Természetesen vannak preferált márkák, és mindig is lesz, aki a legdrágább cuccot viszi, csak azt ne felejtsétek el, hogy nem a felszerelés csinálja a bulit, hanem a DJ!

Amire én itt még szívesen kitérnék, az a technika használata és az installálása. Számomra az egy kissé visszás, hogyha - különösen egy esküvőn - össze-vissza lógnak a vezetékek, és szivárványszínben pompázik a háttérvilágítás, (falszínezés)!

Tehát, ha referencia képeket néztek, ne csak azt nézzétek, hogy milyen szépek a fények, figyeljétek azt is, hogy a vezetékek mennyire rendezetten vannak elvezetve, nem lóg-e itt ott egy-két vezeték. Ha pedig „narancssárga hosszabbítót” láttok, hát ott érdemes elgondolkodni.

A színek varázsa, avagy, hogyan tedd még látványosabbá az esküvőd.

Tedd még felejthetetlenebbé az esküvőd, és a látvánnyal varázsold el vendégeid. A mai esküvőkön már alap, hogy Led lámpák segítségével látványosabbá tehetik a dekorációt, varázslatosabbá és egyedibbé életetek egyik legszebb napját. Az esküvő helyszínek nagy része csak a hagyományos világítással rendelkezik, ami mellett kevésbé tud érvényesülni a dekoráció, sőt még a menyasszonyi ruha sem. Az ízléses UV hatást nyújtó led lámpák fénye nagyobb hangsúlyt ad a fehér menyasszonyi ruhának, ezáltal káprázatosabb megjelenést nyújt a menyasszonynak. Az egyedi dekorfények segítségével még látványosabbá varázsolható a terem és a tánctér, még hangulatosabb lesz a dekoráció.

Egyes lámpákkal lehetőség van akár az ifjú pár monogramjának kivetítésre is.

A jól beállított led lámpák fényénél élvezetesebb és látványosabb képeket tudnak készíteni a fotósok és videósok, ami még nagyobb élményt nyújt majd, amikor a fényképeket és a videót nézitek vissza.