Elérkeztetek az esküvőtök szervezésében arra a pontra, hogy Dj-t válasszatok. Mindezt kétféleképpen tehetitek meg.

Az egyik mód, kérjetek be egy csomó ajánlatot, tegyétek egy exceltáblába, és rendezétek ár szerint.... Ismerősen hangzik?

Bár ez rendben lehet, ha valami hétköznapi dolgot vásároltok, azonban nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás egy olyan fontos esetben, mint a Dj választás az esküvőtökre. Hiszen az esküvő napjának egyik legfontosabb pillére a zene!

Vagy választhatod a másik módot.

Ismerjétek meg a jelentkező szolgáltatók személyiségét, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat részletesen. Ezért olyan fontos, hogy beszélgessetek a Djkkel, hogy ráérezzetek, vajon ő lesz-e a megfelelő szolgáltató számotokra. Miután ez megtörtént és összegyűjtöttetek több ajánlatot, így hasonlítsátok össze a DJ-k szolgáltatásait és árait, - így egyben a szolgáltatásokat és a hozzátartozó árakat.- Így már az almát az almával hasonlítjátok össze, és összességében a legjobb ár-érték arányú szolgáltatók között tudtok választani, hogy megtalálhatjátok a számotokra legmegfelelőbb Dj-t anélkül, hogy megelégednétek egy alacsonyabb színvonalú szolgáltatóval.

Az átlagos esküvői Dj nagyrészt körülbelül annyit is kér, mint amennyit ér.

De tényleg "átlagos" DJ-t akartok?

Több olyan elemet is választhattok egy profi Dj által nyújtott szolgáltatások közül, amit a kezdők és a hobbisták nem nyújtanak számotokra.

A rutinos esküvői szolgáltató tisztába van vele, hogy az esküvői költségvetés tervezése (és betartása) rendkívül fontos. Végül is nem akarjátok adóssággal kezdeni a házasságotokat. Valóban jó érzés pénzt megtakarítani, amikor és ahol csak lehet. Azonban azt is fontos megjegyezni, hogy a legalacsonyabb ár nem egyenlő a legjobb ár-érték aránnyal!

A 100%-ban a szolgáltatással foglalkozó Dj-k, akik képesek minden zenei és technikai igényeiteket kielégíteni, nem véletlenül dolgoznak magasabb díjért.

Profik, tapasztaltak és 100% -ban elkötelezettek annak érdekében, hogy az esküvőtök a lehető legközelebb álljanak a tökéletességhez. Általában a valós szolgáltatási idő többszörösét fordítják az esküvőtökre való felkészülésre.
Ez az elhivatottság!
Rendelkezésre állnak, ha kérdéseitek van, rengeteg daljavaslatuk van, és - ha netén nincs ceremóniamesteretek, - akkor rutinosan bemondják az információkat a mikrofonba.
Ezenkívül minden engedéllyel rendelkeznek, mind jogdíjak, mind adózási szempontból. A szolgáltatás ellenértéke emelkedhet, ha további szolgáltatásokat kértek, például szertartáshangosítást, egyedi dekorvilágítást vagy plusz hangtechnikát.
Ha csak azt kérdezitek magatoktól, hogy "Mennyibe kerül egy esküvői Dj?", akkor csak a kép felét látjátok. Azt is figyelembe kell venni, hogy a Dj milyen szolgáltatást nyújt.

Mind ezeket átgondolva, készen álltok egy beszélgetésre? Nagyszerű!

Mint, majd húsz év esküvői rutinnal rendelkező Dj, aki nemcsak tapasztalt, hanem szórakoztató, szakmailag profi és SZERET olyan pillanatokat teremteni, amelyek teljesen varázslatossá teszik az esküvőtök napját, szívesen állok rendelkezésetekre.