Ha már eldöntöttétek, hogy az esküvőtök egyik legfontosabb részét, - az esküvő zenés részét, - egy dj-re bízzátok, akkor jön az igazi nagy feladat, kiválasztani a megfelelő szolgáltatót, akire rábízzátok a hangulat megteremtését, a bulit.

Az első lépésben gondoljátok végig, hogy milyen esküvőt is szeretnének. Mennyire bulizós a vendégsereg. Ha meg van a saját elképzelésetek, akkor fogjatok hozzá a kereséshez.

Az internet világában már sokkal könnyebb helyzetbe vannak a mai jegyespárok, mint jó pár évvel ezelőtt. Amelyik szolgáltató nem található meg viszonylag könnyen a neten, azt sokkal kockázatosabb választani. Ha pedig megtalálható, akkor sokkal több infó is beszerezhető róla. Viszont nem szabad azonnal a „csili-vili” weboldalaknak sem bedőlni. Járjatok egy kicsit utána kiről mit lehet találni a neten.

Megvannak a jelöltjeitek, jöhet a megfelelő szolgáltató kiválasztása.

Az első és legfontosabb, hogy akire a végső döntésetek esik, ő rá rábízzátok életetek egyik legszebb és legfontosabb napjának meghatározó részét. Ezért a Dj szakmailag és emberileg is teljes mértékben feleljen meg a mindkettőtök elképzelésének.

Ma már bátran kijelenthetjük, hogy sok jó esküvői DJ van a szolgáltatói piacon, és ez részben jó mert nagyobb az esély, hogy jó szolgáltatót válasszatok. Ugyanakkor épp ebből kifolyólag nehezebb is azt a szolgáltatót megtalálni, aki az Ti szolgáltatótok lesz.

Véleményem szerint a harmónia és az összhang a legfontosabb. Ha találkoztok egy szolgáltatóval, nagy valószínűséggel már akkor tudjátok, hogy ő benne lesz-e abba a körbe, ahonnan majd kiválasztásra kerül az a Dj, aki életetek egyik legfontosabb napján a vendégeiteket jól megtáncoltatja.

A személyes benyomás mellett azonban nem kerülhet háttérbe néhány racionális szempont sem, mint például a DJ szakmai múltja, a hivatalos működéshez szükséges jogi és egyéb feltételek, és nem utolsó sorban a technikai felszerelés. Lényeges szempont az is, hogy az esküvőtökön más szolgáltatók is végzik a munkájukat, akikkel csapatban kell tudni játszania.

betöltés

KÜLDÉS

Az üzenet továbbításra került. Köszönöm a megkeresést!

FRISSÍTÉS

Ajánlatkérés, üzenet

Kérlek add meg adataid, majd kattincs a tovább gombra.

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

Kérlek add meg az esemény adataid, majd kattincs a tovább gombra.

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

Adj minél részletesebb információkat az eseménnyel kapcsolatban, majd kattincs a küldés gombra.

  • Elérhetőségek
  • Esemény ismertetése
  • Részletek, kérdések

A gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Adatvédelmi szabályzat

A gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Adatvédelmi szabályzat

A gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Adatvédelmi szabályzat