A 70-es években, tizenegy-két évesen egy tőlem 4 évvel idősebb ismerősöm által csöppentem bele ebbe az akkor még igencsak különleges világba. Rajta keresztül ismertem meg az akkori diszkózenei irányzatokat. Még szalagos magnóval vettem fel a zenéket, hol ismerősöktől, hol a rádióból, hol egyéb forrásból. Bármilyen hihetetlenül hangzik, de 13 évesen volt az első olyan általános iskolai bulim, amit már teljesen egyedül csináltam, mint „DJ”, - igaz még kissé félve szólaltam meg a mikrofonba 😊.

16 évesen már olyan Dj-k mellett tanultam, mint pl. Arató András.

Igencsak különc dolognak számított, hogy a 80-as évek végén már úgynevezett Nosztalgia bulikat tartottam, ahol nem az akkori megszokott 17-18 év körüli fiatalság volt a célközönség, hanem a 30-as és ettől korosabb szórakozni vágyók. Ebből adódóan volt az első esküvői megkeresésem is 1993-ban, ahol kb. egy 40 fős vendégsereget szórakoztattam reggelig.

Esküvői dj

Amikortól már azt mondhatom, hogy az esküvői DJ szolgáltatás került előtérbe, az a 2006 – 2007-es évekre tehető. Ma pedig már évente több, mint 40 esküvőn, és mellette jó néhány magán, és céges rendezvényen vagyok a „hangulatmanager”.

A legfontosabb az esküvői a zenét szolgáltatásban

Az esküvőn idegen pályán focizik az ember, nem ismerjük a vendégeket, nem tudjuk mik a kedvenc zenéik, ezért mindig egy lépéssel előre kell gondolkodni zeneileg. Gyorsan kell lekövetni, ha valami történik a táncparketten. Ugyanakkor fontos, hogy a technika elhelyezése, és működtetése kellő szakmai hozzáértést tükrözzön. A djpult és minden egyéb technikai eszköz igényességet mutasson.